Meld je vereniging of stichting aan voor Comm Op!

Fotograaf: Margot Meijer, belicht.nl

Kan jouw Weerter stichting, vereniging of goed doel wel wat marketing of communicatie ondersteuning gebruiken? Geef je dan op voor Comm op!

Op woensdagmiddag 17 november a.s. is de derde editie van Comm op! Een enthousiast team van zo’n 20 marketingcommunicatie professionals uit Weert en omgeving staat deze middag geheel belangeloos en gratis ter beschikking tot Weerter stichtingen, verenigingen en goede doelen om ze te helpen met hun marketing of communicatie uitdaging.

Dus wil je graag op weg geholpen worden? Bijvoorbeeld om een grotere naamsbekendheid te krijgen, een groter netwerk of bereik, handige tips over hoe je social media kunt inzetten of hoe je beter overbrengt wat je doet? Meld je dan nu aan voor Comm Op! Elke vereniging of stichting uit Weert mag meedoen, zolang het maar een club is met een maatschappelijk doel. Scholen of culturele instellingen mogen ook meedoen. Het Toon Hermans Huis Weert, Humanitas en Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert gingen je al voor.

Aanmelden

Comm Op! wordt georganiseerd door Natasja van Eijsden en Inge Janssen, allebei marketingcommunicatie professional uit Weert. Weerter stichtingen of verenigingen die op 17 november mee willen doen, kunnen hun marketing of communicatie uitdaging aandragen via [email protected]. Er vindt dan eerst een intake plaats, zodat we op de middag zelf meteen samen aan de slag kunnen. Ook vragen ze je om op 17 november met minimaal 1-2 personen van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig te zijn bij Comm op! Voor vragen over Comm Op! kun je contact opnemen via bovenstaand mailadres. Volg Comm Op! ook op Facebook.com/commopweert.

‘Comm’ maar op met die marketing en communicatie uitdagingen!