(Foto’s/video) Maandag 18 februari 2019 behoort de binnenstad van Weert weer toe aan alle boeren en boerinnen van Weert en omstreken.

De Umbelder maakte op het bordes van het Jacob van Horne Museum bekend wie de boerenfamilieleden van 2019 waren geworden. Stadsprins Frank II sloot het onwettig huwelijk waarna het kerkelijk huwelijk werd ingezegend.

Na afloop van deze ceremonie werd er aan de familie met bruidspaar een receptie worden aangeboden. Later vanavond trekt de boerenfamilie onder de tonen van een joekskapel de stad in alwaar men in de bezoekende horecagelegenheden de bruiloft zal vieren.

Om middernacht zal de ambtenaar van de Burgerlijke stand (Preens Frank II) het huwelijk ontbinden en het bruidspaar weer met beide beentjes op de grond zetten.

Het gezelschap bestaat dit jaar uit:
Bruid: Tessa Geelen (Wethouder Sport en recreatie Gemeente Weert)
Bruidegom: Jasper Heesakkers (Raadslid Gemeente Weert)

Getuige van de bruid: Ivonne Hendriks (SJG Weert)
Getuige van de bruidegom: Dennis Stultiens (Brandweer Weert)

Ouders van de Bruid: Ivo van Dooren (Gynaecoloog SJG Weert) en Irene Bors (Ambtenaar van de Burgerlijke stand)
Ouders van de Bruidegom: Ton Barents (Gemeente Weert) en Petra Janssen – van Tuel. (SJG Weert)

Video via Youtube

https://youtu.be/MQS0KdS2qRU

7 REACTIES

  1. Je neemt wel de moeite om op het bericht te lezen. Dus er is nog altijd interesse bij jou (al is het maar om je gal te spuwen). Maar iedereen heeft andere interesses en behoeftes. Naar mijn mening kun je dat gewoon respecteren en zelf je eigen keuzes maken wat je wel en niet opzoekt.

  2. juul. mensen die dit soort opmerkingen plaatsen willen provoceren;; kun je beter geen aandacht aan schenken. mindset zal nooit wijzigen. gras is zwart en de zon groen,, niks aan te doen.

  3. Ach, Carnaval.
    Het nostalgisch festijn van het zuiden der Nederlanden.
    Vreselijk achterhaald en absoluut niet van deze tijd, maar echter nog onder enkele culturele fossielen als lokaal erfgoed beschreven en door deze stellig in stand wordt gehouden.
    de tijd zal het leren.

Comments are closed.