Winactie – Een Avond met H6 werkt met een fantastische Hazes stem die ondersteunt wordt door een strakke showband onder leiding van gitarist/initiator Luuk Nengerman.

Deze kleine bigband heeft naast de normale bezetting met bas, drums en toetsen en gitaar een stevige blazerssectie, uitstekende backing vocals en een swingende percussionist in z’n midden. Een avond met H6 is een ultiem meezingfestijn waarbij uiteraard alle grote hits voorbij zullen komen van André Hazes. Daarnaast zijn er een flink aantal opwekkende swingers waar Hazes destijds z’n eigen draai aan gaf.

Win vrijkaarten

Wil jij met een persoon gratis naar het concert van Een ‘Avond Met H6’ op zaterdag 23 maart in De Bosuil? WdG mag 2 x 2 entreekaarten verloten. Beantwoord dan deze vraag: Wat was de titel van de documentaire die over het leven van André Hazes is gemaakt (geregisseerd door John Appel)?

Wie weet win jij een van de gratis kaarten. Mail je goede antwoord naar: [email protected] met als onderwerp Prijsvraag WdG. Je kan tot 5 maart 2019 – 21:00 uur je antwoord opsturen. (De prijswinnaar krijgt automatisch een mailtje terug op 5 maart).

Meer informatie: https://www.debosuil.nl/programma/avond-h6-hazes-tribute/.

Video via Youtube

https://youtu.be/m_yMls3L3ck