Jumbo Leuken nu al in de prijzen

Wieërtenaren blijken echte spaarders bij Jumbo Heerschap Leuken. Klanten van de vorig jaar geopende Jumbo Heerschap Leuken spaarden de afgelopen maanden massaal voor de Tefal pannen. Door het enthousiasme van de klant mocht de winkel woensdag een prijs in ontvangst nemen.

Van de meer dan zeshonderd Jumbo winkels in Nederland, spaarden de klanten van Jumbo Heerschap Leuken, ten opzichte van de winkelomzet het meest. Er werden ruim 20% meer pannen uitgegeven dan het landelijk gemiddelde. Van 3 oktober 2018 tot en met 22 januari werd er gespaard voor korting op Tefal pannen. Bij iedere € 10,- ontvingen klanten een spaarzegel.

Bianca van Zoonen reikte namens Craze vanochtend de eerste prijs uit aan de medewerkers van Jumbo Heerschap Leuken. Craze verzorgt spaarprogramma’s voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Afdelingsmanager Ralph Stevens vertelt: “we zijn erg trots op het behaalde resultaat. Het bewijsstuk krijgt een mooie plaats in onze kantine. Ook de gewonnen Tefal grill zal tijdens de pauze intensief gebruikt gaan worden door onze medewerkers. Door deze spaaractie is het duidelijk geworden dat klanten erg loyaal zijn aan onze nieuwe winkel. Het was soms lastig om in te schatten welke voorraad pannen we nodig zouden hebben. Ik besloot daarom een grote voorraad te bestellen, waardoor het magazijn eigenlijk iets te klein werd. Waar collega’s vraagtekens hadden bij het aantal bestelde pannen, bleek het een goede inschatting te zijn geweest. De pannen waren in een korte tijd uitgegeven. Speciaal voor onze klanten is er inmiddels, in samenwerking met Bospop, een unieke spaaractie opgezet. We hopen dat alle Wieërtenaren ook bij deze actie weer volop mee sparen!”

Jumbo Heerschap Leuken eindigde bij deze actie hierbij op de eerste plaats. Jumbo St. Oedenrode Hertog Hendrikstraat en Jumbo Berghem Mr. Gielenplein eindigden op de tweede en derde plaats.