Auto botst met fietsster op rotonde

(Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 15.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Maaslandlaan in Weert.

Op de rotonde Maaslandlaan / Limburglaan was een personenauto in botsing gekomen met een fietsster. De automobiliste had de naderende fietsster over het hoofd gezien. De fietsster kwam ten val en raakte lichtgewond. Voorbijgangers die het zagen gebeuren boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

Een passerende ambulance die onderweg was voor een rit naar het ziekenhuis stopte om te helpen en de fietsster overeind te helpen. Een andere ambulance kwam vervolgens ter plaatse om de gevallen fietsster na te kijken op verwondingen. De fietsster is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval.