Auto botst met twee fietsers

112 Weert 10 reacties 1 min. leestijd

Update 23.54 – (Foto’s) Donderdag zijn de hulpdiensten omstreeks 16.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de St. Luciastraat in Weert.

Een auto kwam vanuit de Kevelaerstraat de St. Luciastraat opgereden en zag daarbij twee fietsers, waaronder een kind, over het hoofd. Volgens getuigen kwamen de fietsers vanuit de richting van de verkeerslichten. Het kwam tot een botsing waarbij de twee fietsers vielen en gewond raakten.

Voorbijgangers stopten en boden direct eerste hulp in afwachting van de ambulances. De vader is ter plaatse in de ambulance behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis, het meisje raakte lichtgewond en kon na een korte controle de ambulance verlaten. De weg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De politie deed intussen nader onderzoek naar het ongeval.

Update 23.54u

De echtgenote van de man en moeder van het meisje willen via deze weg de arts en brandweerman in burger bedanken voor hun hulp en goede zorg. “En ook aan andere eventuele omstanders die betrokken zijn geweest bij het ongeval en die hulp hebben verleent. Hartelijk dank!!!!!”.

[nggallery id=’7647′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties