Auto richt grote ravage aan

Update 12.15u – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn maandag rond 1.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Frans Strouxstraat in Stramproy.

Een auto, komende uit de richting van België, had net voor het bereiken van de bebouwde kom 3 lantaarnpalen en een informatiebord omver gereden. Het voertuig was vervolgens in de naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. De provinciale weg lag bezaaid met brokstukken, zoals de lampen, een zijdeur, bumper en glas.

Bij aankomst van de politie was niemand in geen velden of wegen te bekennen. De bestuurder was spoorloos, enkel een buurtbewoner stond buiten die geschrokken was van de geluiden. Waarom de bestuurder op de vlucht sloeg is onbekend. De politie heeft de Belgische autoriteiten ingelicht om mee te helpen zoeken naar de bestuurder omdat het een Belgische auto betrof.

De zwaar gehavende auto is afgesleept door een berger.

Bestuurder meldt zich

De bestuurder van het voertuig heeft zich maandagochtend bij de politie gemeld. Het gaat om een 25-jarige inwoner van Kinrooi. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, zo meldt een woordvoerster van de politie

Video via Youtube

(Geluid uit als je niet tegen schurende geluiden kan)
https://youtu.be/z0A1-6N4EKc