Brand in voormalig hotel Nederweert

Nederweert – (Foto’s/video) De brandweer is in de nacht van zondag op maandag rond 2.10 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand in Nederweert.

In een voormalig hotelpand, waar een verbouwing plaatsvindt, aan de N266 nabij Brug 15 werd flinke rookontwikkeling waargenomen. De brand werd ontdekt door een fietser die voorbij kwam. Tijdens het ter plaatse komen van de brandweer werd er meteen opgeschaald. De meldkamer schaalde op naar ‘grote brand’ zodat er meerdere tankautospuiten en een waterwagen werden gealarmeerd om de brand te bestrijden.

De brand is ontstaan in de kelder van het pand en naar de boven doorgeslagen. De weg is afgesloten voor het verkeer. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse. Voor zover bekend was er niemand aanwezig in het pand.

Video via Youtube

https://youtu.be/2CMaFDZ1HDM