Weertenaren op pad voor Wieërter Kwis

(Foto’s/video) Zaterdag stond Weert weer in het teken van de Wieërter Kwis, georganiseerd door Ladies’ Circle Weert.

Het is een evenement waar de Weertenaren letterlijk voor in de rij staan. Niet alleen om in te kunnen schrijven, maar ook tijdens de quizavond zelf. Ook deze keer moesten de deelnemers heel Weert doorkruisen om antwoorden te vinden. Met alleen antwoorden zoeken via Google kwam je er namelijk niet.

Er zat, net als voorgaande jaren, veel afwisseling in de soort opdrachten. Zo moesten de deelnemers het Munttheater in om vragen te kunnen beantwoorden en moest er een busreis worden gemaakt om de routeopdracht te kunnen volbrengen. Al met al zorgde het evenement voor de nodige gezonde spanning, maar vooral ook voor veel plezier.

Video via Youtube

https://youtu.be/a0YXLqUz0fg