Excursie met uitleg over bomenkap

Komende vrijdag, 29 maart, organiseert de gemeente Weert een excursie door het IJzeren Man-gebied.

Aanleiding voor de excursie zijn de uitgevoerde werkzaamheden in het gebied, als gevolg van de grote storm van vorig jaar. De werkzaamheden zorgden voor verontruste reacties bij de bezoekers van het recreatiegebied. Tijdens deze bijeenkomst wordt samen met bosbeheerder Bosgroep Zuid-Nederland toegelicht waarom bomen gekapt zijn en wat daarvoor in de plaats komt.

Wethouder Martijn van den Heuvel en wethouder Geert Gabriëls nodigen geïnteresseerden uit om bij deze excursie aanwezig te zijn. De rondwandeling duurt van 14.30 tot 16.30 uur. De verzamelplaats is vanaf 14.15 uur bij partycentrum/restaurant De Sluis (Industriekade 58, vlakbij het IJzeren Man-gebied).