Feest Koningsnacht- en dag in park

Dit jaar staat er in Weert iets nieuws te gebeuren tijden Koningnacht- en dag. Op 26 en 27 april worden er voor Koningsdag twee evenementen worden gehouden in het Stadspark van Weert.

De organisaties Diep Events en Be Part Events gaan er samen voor zorgen dat er tijdens Koningsnacht en Koningsdag twee mooie festivals in Weert zijn. Op Koningsnacht zal er als vanouds Diep met Willy worden gehouden, alleen dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk in het Stadspark.

Op Koningsdag zal er overdag een programma zijn met veel muziek en activiteiten voor jong en oud. Er is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten in het pop-up café en voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Vanaf 18:00 uur zal Koningsdag knallend worden afgesloten met het concept ‘Feest Fabrique Kingsday met onder andere ‘Buren van de Brandweer.

Verder is er de mogelijkheid om consumptiemunten die op Koningsnacht zijn gekocht op Koningsdag in te leveren. Entree van beide evenementen is gratis.

Meer informatie

26 april: Diep met Willy – https://www.facebook.com/events/2311811952417469/
27 april: Feest fabrique – https://www.facebook.com/events/418226752258079/