Gezondheidscentrum Leuken geopend

(Foto’s) Zaterdag is het het gezondheidscentrum in het nieuwe winkelcentrum van Leuken officieel geopend. De officiële opening werd verricht door wethouder Paul Sterk.

Naast de DA Drogist, wijkapotheek zijn ook Huisartsenpraktijk Hamelers & Renzema, Jouwfysio, Tandzorg Leuken, Diëtistenpraktijk Viva La Vita, Bruekers Logopedie en Verloskundige praktijk Miriam van Leuken gevestigd in het pand. De apotheek heeft een nachtkluis om medicijnen buiten de reguliere openingstijden te kunnen afhalen.

Het moderne gezondheidscentrum omvat een oppervlakte van circa 900m2, met alle belangrijkste primaire zorgvoorzieningen verdeeld over verschillende groepspraktijken. Het is te bezoeken naast Jumbo Heerschap op de eerste verdieping boven de dagwinkels DA en Bakkerij Korsten.

Voor bewoners van Weert en omgeving is het nieuwe gezondheidscentrum dat precies ligt tussen de wijken Leuken en Groenewoud, zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg A2, de Ringbaan Oost en via openbaar vervoer. Bij het gezondheidscentrum / winkelcentrum liggen 300 parkeerplaatsen. Parkeren is gratis.