Inschrijving drakenbootrace van start

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

Eind juni vindt op de Zuid-Willemsvaart in Weert een drakenbootrace plaats. Het belooft een heel spektakel te worden. Naast bedrijven kunnen ook alle andere geïnteresseerden zich inschrijven voor het nieuwe initiatief van Kiwanis Weert.

Stel je eens voor: het is zaterdag 29 juni 2019 en je zit in een drakenboot, 16 peddelaars en een trommelaar. Meerdere boten liggen naast elkaar, dan, klinkt het startschot en hoor je het ritme van de trommel, bom; bom; je peddelt tezamen, in hetzelfde ritme, zo snel mogelijk naar de finish. Op weg naar misschien wel de eerste prijs, maar in ieder geval op weg voor het goede doel: ‘Jeugd in Beweging Weert’.

Iedereen kan drakenbootvaren, ervaring is niet nodig. Het gelijktijdig insteken van de peddels is, naast kracht, bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenbootvaren dan ook een echte teamervaring, samenwerking is essentieel.

Inschrijving voor iedereen

Beleef een topdag. Samen met je collega’s, familie, vrienden, buren, sportclub of vereniging. Vaar mee en vorm een team van 16 peddelaars en een trommelaar. Je kunt je vanaf nu inschrijven via: www.kiwanisdrakenbootfestivalweert.nl. Hier vindt je ook de tarieven en sponsorpakketten waarmee je het goede doel ‘Jeugd in Beweging Weert’ steunt.

Iedereen van 16 jaar of ouder en die kan zwemmen kan meedoen op 29 juni 2019. De (start)locatie is aan de Zuid-Willemsvaart bij de Werthaboulevard.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie