Laatste ‘Vinyl-Luister-Spot’

De laatste editie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ dit seizoen vindt plaats op zondag 24 maart 2019 in Theater de Huiskamer aan de Wilhelminasingel 10b in Weert. Aanvang 14.00 uur.

Te gast o.a. zijn de muziekliefhebbers: Hank van Bosstraten (55, televisie-programmamaker & podiumartiest zang & stand-up comedy), Ed Stroek (51, transportplanner TLS; Vastelaovundj artiest), Bert van Dijk ( 55 gymnastiekdocent Philips van Horne; carnavalist; marathonloper) en Jo Stals (55, vrachtwagenchauffeur).

De presentatie van ‘Vinyl-Luister-Spot’ is in handen van Jos de Graaff en Jan Leenders. Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Het programma start om 14.00 uur. Om ca. 16.15 uur is er nog een gezellige nazit en start de verkoop van vinyl. De toegang is gratis!

De vorig jaar augustus overleden, Rock Smits (70; Budel/Eindhoven), heeft zijn gehele rock&roll en rock/pop vinylcollectie aangeboden aan Vinyl Luister Spot. De opbrengst gaat op speciaal verzoek van Rock Smits naar de ‘Chipala’ school in Malawi, het jubileumproject van de Philips van Horne. De Chipala school telt meer dan 8500 leerlingen, 75 leerkrachten en slechts 22 lokalen. De gemiddelde klassengrootte varieert van 100 tot 350 leerlingen. De meeste leerlingen krijgen les in de openlucht. De verkoop van de ‘Smits- collectie’ start ná afloop van het programma o.l.v. Harrold Verheijen en Jos de Graaff. De eerste twee verkoopsessies in januari en februari brachten al meer dan € 800,- op!