Lichtgewonde bij ongeval op N266

Nederweert – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag rond 13.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Wetering (N266) in Nederweert.

Ter hoogte van de kruising Wetering / Winnerstraat (bij bedrijventerrein Aan Veertien) waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de personenauto’s wilde de kruising oversteken en werd in de flank gereden.

De betrokken personen konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Een persoon had nek / -rugklachten en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval waarbij een van de betrokken partijen het rode verkeerslicht over het hoofd heeft gezien.

De auto’s raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept door een berger. Het verkeer werd door de wegbeheerder van de provincie Limburg en politie om het ongeval heen geleid.