25-jarige Kinrooienaar onder invloed

Afgelopen nacht vond in Stramproy een eenzijdig verkeersongeval plaats waarbij een 25-jarige inwoner van het Belgische Kinrooi een grote ravage veroorzaakte. Met zijn auto beschadigde hij o.a. drie lantaarnpalen en een informatiebord.

De man sloeg afgelopen nacht op de vlucht, maar meldde zich vanochtend bij het politiebureau van Weert. Nadat de Belg het politiebureau verliet, vertrok hij per auto. Agenten besloten vervolgens om de man te onderwerpen aan een alcoholcontrole.

Tijdens de controle bleek dat de man onder invloed was van alcohol. Er werd een proces verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. Echter kon de politie niet vaststellen of hij afgelopen nacht tijdens het veroorzaken van de ravage ook onder invloed was, zo meldt de politie via Facebook.