Open dag wasserij Land van Horne

Stichting Land van Horne houdt op zaterdag 16 maart in de Week van Zorg en Welzijn open dag bij twee locaties. De wasserij van Land van Horne in Weert en woonzorgcentrum St. Charles in Heythuysen open hun deuren voor het publiek. Iedereen is van harte welkom.

Het thema van de open dag is: ‘Maak kennis met kunde’. Medewerkers en vrijwilligers van St. Charles en de wasserij laten graag zien hoe zij iedere dag klaar staan voor onze cliënten. Een uitgestippelde route laat de bezoekers ervaren wat er allemaal op deze locaties gebeurt. Tijdens de open dag is er ook informatie over werken, opleidingen en vrijwilligerswerk bij Stichting Land van Horne. Er is genoeg te zien en te beleven.

Kom een kijkje nemen op zaterdag 16 maart. St. Charles aan Op de Bos 2 in Heythuysen is geopend tussen 14.00 en 16.30 uur en de wasserij aan de Moesdijk 18 in Weert opent haar deuren tussen 10.00 en 14.00 uur. Er is helaas beperkte parkeergelegenheid, dus het advies is om met de fiets, te voet of openbaar vervoer te komen, als dat mogelijk is.

Stichting Land van Horne is een organisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. Elke dag staan de 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers klaar voor de cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.