Korsten neemt filiaal Jos Puts over

Bakkerij Korsten heeft de vestiging van bakkerij Jos Puts aan de Graafschap Hornelaan in Weert overgenomen.

Jos Puts had besloten om per 1 maart te vertrekken uit Weert. Bakkerij Korsten kwam vervolgens tot het besluit om de bakkerij-vestiging in de winkelstrip aan de Graafschap Hornelaan over te nemen. In de weken die daarop volgden werd het pand omgebouwd en deze week gingen de deuren open van de nieuwe Korsten-vestiging.

Geen leegstand

Met de overname is leegstand voorkomen en zo blijven alle panden in de winkelstrip ingevuld. Naast een bakkerij is er ook o.a. een slagerij, buitenlandse supermarkt, restaria, kapsalon en visrestaurant gevestigd.

Andere vestigingen

Eerder had Bakkerij Korsten de vestigingen van de Friezenstraat op Leuken en de Limburglaan op Groenewoud samengevoegd in de vestiging van het pand in het nieuwe winkelcentrum van Leuken. Met de nieuwste aanwinst van Korsten blijven ze dus in de buurt van de bewoners van Biest / Groenewoud en kunnen scholieren toch weer op loopafstand hun broodje tok-tok halen. In totaal heeft Korsten nu 8 vestigingen in de regio waaronder ook in Budel en Nederweert.

Deze week kunnen de medewerkers nog een beetje ‘proef draaien’ en wennen aan de nieuwe winkel. Vanaf volgende week, wanneer ook de vakanties voorbij zijn, komt Korsten met speciale openingsaanbiedingen. Bekijk meer informatie via Facebook: https://www.facebook.com/BakkerijKorsten/.