Bakkerij Korsten heeft de vestiging van bakkerij Jos Puts aan de Graafschap Hornelaan in Weert overgenomen.

Jos Puts had besloten om per 1 maart te vertrekken uit Weert. Bakkerij Korsten kwam vervolgens tot het besluit om de bakkerij-vestiging in de winkelstrip aan de Graafschap Hornelaan over te nemen. In de weken die daarop volgden werd het pand omgebouwd en deze week gingen de deuren open van de nieuwe Korsten-vestiging.

Geen leegstand

Met de overname is leegstand voorkomen en zo blijven alle panden in de winkelstrip ingevuld. Naast een bakkerij is er ook o.a. een slagerij, buitenlandse supermarkt, restaria, kapsalon en visrestaurant gevestigd.

Andere vestigingen

Eerder had Bakkerij Korsten de vestigingen van de Friezenstraat op Leuken en de Limburglaan op Groenewoud samengevoegd in de vestiging van het pand in het nieuwe winkelcentrum van Leuken. Met de nieuwste aanwinst van Korsten blijven ze dus in de buurt van de bewoners van Biest / Groenewoud en kunnen scholieren toch weer op loopafstand hun broodje tok-tok halen. In totaal heeft Korsten nu 8 vestigingen in de regio waaronder ook in Budel en Nederweert.

Deze week kunnen de medewerkers nog een beetje ‘proef draaien’ en wennen aan de nieuwe winkel. Vanaf volgende week, wanneer ook de vakanties voorbij zijn, komt Korsten met speciale openingsaanbiedingen. Bekijk meer informatie via Facebook: https://www.facebook.com/BakkerijKorsten/.

17 REACTIES

 1. Korsten is eindelijk tot een herzien inzicht gekomen dat de sluiting filiaal limburglaan niet zo’n slimme zet was. En nou snel met hangende pootjes terug naar de oude wijk.
  Ik word geen klant meer, mijn broden koop ik voortaan bij de supermarkt, even lekker enne ook nog goedkoper.

 2. Gelukkig geen Korsten in Stramproy. Veel te duur voor de kwaliteit die ze leveren. Jos Puts zit wel nog in de gemeente Weert. JUMBO STRAMPROY.

 3. Volgens mij komt alleen de vlaai bij de Jumbo in Rooj van Jos Puts en al het overige zoals brood, komt van Jumbo bakkerijen zelf.

  Bekker Dukers in Rooj is ook met z’n laatste bezig. Zelden zie je er klanten binnen. Vanaf dat Karel Hendrikx stopte, is het niks meer geworden.
  Nee, geef mij dan maar (het lekkerste winkelke van Rooj en Thoear) Bakkerij Snijders, alhoewel Joost er ook mee gaat stoppen. Iemand anders heeft Bakkerij Snijders over genomen, alleen weet ik niet wie.

 4. Volgens mij komt alleen de vlaai bij de Jumbo in Rooj van Jos Puts en al het overige zoals brood, komt van Jumbo bakkerijen zelf.

  Bekker Dukers in Rooj is ook met z’n laatste bezig. Zelden zie je er klanten binnen. Vanaf dat Karel Hendrikx stopte, is het niks meer geworden.
  Nee, geef mij dan maar (het lekkerste winkelke van Rooj en Thoear) Bakkerij Snijders, alhoewel Joost er ook mee gaat stoppen. Iemand anders heeft Bakkerij Snijders over genomen, alleen weet ik niet wie.

 5. Doe mij maar lekker brood van de vries op boshoven. Woon zelf op groenewoud maar hoef geen korsten brood .

 6. Toon, je eigen berichten “liken” is sneu.
  Verder lijkt het erop alsof jij en tonnie elkaar in het echt kennen en niet al te grote fan van elkaar zijn. Allemaal erg vervelend, maar praat het een keer uit tijdens het nuttigen van een slagroomsoes want echt relevant is het hier niet.
  De sneuheidsbokaal kan namelijk gewoon in meerdere stukken verdeeld worden.

 7. Voor jou is het zeer zeker niet amusant en lachwekkend, voor jou is het pure irritatie want jij bent een transparant en voorspelbaar individu. Jij kunt niet en niemand overtuigen, jezelf nog niets eens, beseft dat nog steeds niet en laat keer op keer een nietszeggende indruk achter.

 8. Voor jou is het zeer zeker niet amusant en lachwekkend, voor jou is het pure irritatie want jij bent een transparant en voorspelbaar individu. Jij kunt niet en niemand overtuigen, jezelf nog niets eens, beseft dat nog steeds niet en laat keer op keer een nietszeggende indruk achter.

 9. Schelden is een teken van onevenwichtigheid en onmacht en dat tekent jou hele zwakke persoonlijkheid, voor zover als er van persoonlijkheid nog een heel klein beetje sprake is natuurlijk.

Comments are closed.