Mislukte inbraak Leyna Mobile

(Foto’s/video) Bij Leyna Mobile op de Maaspoort heeft maandagavond iemand gepoogd om op brute wijze binnen te treden.

Omstreeks 22.15 uur vond er bij de telefoonzaak een inbraakpoging plaats. Op camerabeelden is te zien dat een persoon in een witte jas en wit hoofddeksel probeert om binnen te komen. De winkel was gesloten en dus probeerde de persoon om met een stevig voorwerp een raam in te slaan. Het glas raakt beschadigd, maar de inbraakpoging mislukt.

Al snel wordt de inbraakpoging gedetecteerd en wordt het alarm geactiveerd. De dader zag zijn missie mislukken en zet hem vervolgens op een lopen richting de Action op de Maasapoort.

Getuigen gezocht

De politie is inmiddels ter plaatse geweest en heeft een onderzoek ingesteld. Er wordt gezocht naar getuigen. Heb jij rond 22.15 uur een persoon in een witte jas / wit hoofddeksel gezien op de Maaspoort (of vastgelegd op een dashcam), meld je dan bij de politie Weert via 0900-8844. Je kan de telefoonwinkel ook rechtstreeks inlichten via: https://www.facebook.com/leynamobile/

Camerabeelden via Youtube

https://youtu.be/IN1sIPf3LSw