Truckrun Weert zoekt helpende handen

Op zondag 1 september organiseert de Stichting Truckrun Weert haar 9e Truckrun in en rondom Weert. Deze dag is een waar feest voor de bijrijders mensen met een beperking.

Om deze toertocht goed en veilig laten te verlopen hebben wij veel vrijwilligers nodig en verkeersregelaars. De verkeersregelaars dienen wel in bezit te zijn van een geldig certificaat of bereidt zijn om deze te halen. Het behalen van een certificaat kan via e-learning.

Naast de routebeveiliging heeft de organisatie veel vrijwilligers nodig voor onder ander de inschrijvingen en het horecapaviljoen. Dus wanneer je deel wil nemen als vrijwilliger of als verkeersregelaar aan de Truck Run Weert, en daar hopen ze natuurlijk op, schrijf je dan zo snel mogelijk in via de website http://www.truckrunweert.nl voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of bellen mag ook tel.: Johan Wouters 06-29017534.