Vivace ontmoet Weerter talent

Foto: eerder concert met Vivace

Weerter Gemengd Koor Vivace start een nieuw initiatief: Vivace wil vaker een podium gaan bieden aan jong Weerter talent.

Het eerste concert ‘Vivace ontmoet Weerter Talent’ komt er dan ook aan. Met dit concert biedt Vivace jonge Weerter muziektalenten een (extra) podium. Het concert is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de secties muziek van LVO Weert, die weer stevige contacten hebben met het Rick, het VoCo (VoorConservatorium) en de talentenklas voor de jongere leerlingen met een verbinding naar het conservatorium in Maastricht.

Dit concert verbindt jong en oud, zowel óp het podium als ervoor, in hun liefde voor muziek. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven van dit bijzondere concert te genieten, bedraagt de entree slechts €10,00.

Deze eerste keer nemen de volgende Weerter talenten deel aan het concert:
– Janne van Berkel (op gitaar) met Esther van Eenennaam (zang).
– Ellis Janssen (zang) met Tessa Klaver (piano)
– Het Klein Orkest (Teun Stienen, Janneke van Reenen, Rens Teunissen)
– Cis Leveau (saxofoon) met Tobias Nuijens (piano, toetsen)
Natuurlijk neemt Vivace ook zelf deel aan dit concert.

Wanneer? Zondag 31 maart, 14.00 uur
Waar? Franciscushuis, Biest 43a, Weert

Met dit concert voegt Vivace weer een nieuwe activiteit toe aan de toch al rijke kalender van het koor. Wil je erbij zijn? Kaarten kosten (maar) € 10,=. Reserveren kan per mail aan [email protected]. Natuurlijk kun je ook kaarten kopen aan de kassa voor de voorstelling.