Goede start Theaterboerderij Boeket

Algemeen Nederweert Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Op 15 januari startte de kaartverkoop voor de eerste helft van het programma van 2019 en hiermee maakte het theater een vliegende start. De voorstelling van Fabian Franciscus (cabaretier) was op dag één al uitverkocht. En inmiddels kunnen ze al vijf uitverkochte voorstellingen afstrepen.

Op 1 april start de kaartverkoop voor de tweede helft waarmee het jaarprogramma compleet is. Een programma met veel muziek en cabaret, maar ook toneel en kindervoorstellingen.

Noodoproep in 2017

In 2017 kwam er nog een noodoproep vanuit de organisatie die dringend op zoek was naar extra mankracht en leek het even dat het einde van dit theater in zicht was. Maar met de nieuwe aangetrokken krachten wisten ze het tij te keren en zijn er grote stappen gemaakt. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook het theater zelf is aangepakt. Zo is de foyer opgeknapt en heeft ook de zaal een nieuwe look gekregen.

Genieten van puur theater

Theaterboerderij Boeket is zelfvoorzienend en maakt dus geen gebruik van subsidies en werkt alleen met onbetaalde krachten. De kracht van het theater ligt niet alleen bij het programma, maar vooral ook bij de hele ambiance die het uitstraalt. Een klein, gezellig theater op een prachtige locatie met een moestuin, fruitboomgaard, ven en veel wilde planten en struiken.

De eerstvolgende voorstelling is op 5 april met het Portugees saxofoon ensemble “Henk van Twillert & Vento do Norte”, zij nemen u mee op reis met muziek door de eeuwen heen met wederom een spectaculair programma.

Voor meer informatie: www.theaterboerderijboeket.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie