Politie druk met winkeldiefstallen

112 Leudal Regio Weert 1 reactie 1 min. leestijd

De politie Weert is de afgelopen week meerdere malen in actie moeten komen vanwege winkeldiefstallen in de regio, zo meldt de politie via Facebook. In totaal werden 5 verdachten aangehouden.

Afgelopen dinsdag werden er in het centrum van Heythuysen meerdere winkeldiefstallen gepleegd. Een van de agenten kwam snel een verdachte op het spoor in Baexem. De verdachte besloot vervolgens weg te rennen. Na een korte achtervolging werd hij aangehouden voor de diefstallen.

Op woensdag vond er in het centrum van Weert een winkeldiefstal plaats. Ook deze verdachte werd redelijk snel opgespoord door agenten en ook deze verdachte nam direct de benen. Wederom waren collega’s sneller en wisten de verdachte op de Stationsstraat aan te houden.

Diezelfde woensdagochtend werden agenten in Heythuysen er op geattendeerd dat er een winkeldiefstal had plaatsgevonden. De verdachte was op dat moment nog aanwezig in de winkel en werd ook meteen aangehouden.

Tot slot werd er op donderdag ook door twee personen een winkeldiefstal op de Dries in Weert gepleegd. Twee personen werden hier door het winkelpersoneel aangehouden en overgedragen aan de politie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie