Schoenendoosactie jarig Vlinder Villa

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Al 15 jaar is Vlinder Villa een kinderdagverblijf in Weert, gespecialiseerd in opvang van kinderen van 0-4 jaar en inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde waarde in Weert.

Om deze feestelijke gebeurtenis te vieren wordt er een week lang feest gevierd met de huidige Vlinders. Daarnaast wordt er ook iets speciaals georganiseerd voor andere kinderen.

In overleg met de gemeente Weert wordt er een schoenendoosactie op touw gezet voor kinderen van 0-16 jaar uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben binnen onze gemeente. Voor hen is een aardigheidje niet vanzelfsprekend, terwijl andere kinderen een overvloed aan spulletjes hebben. Zo is het ván een kind, vóór een kind.

Ze nodigen iedereen uit, ook de reeds uitgevlogen Vlinders, om een vrolijk versierde schoenendoos te vullen met leuke, bruikbare spulletjes. Je kunt denken aan slingers, sticker velletjes, knutselspulletjes, spelletjes, fotolijstje, boekjes etc.

De gemeente Weert zorgt dat deze schoenendozen bij de juiste kinderen komen. Op de site www.vlindervilla.nl zie je precies wat de bedoeling is. Iedere leuk gevulde schoenendoos is van harte welkom!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie