Voetbalweek voor de jeugd

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Vijf dagen lang voetballen in de tweede week van de meivakantie. Dat kan komend voorjaar bij SV Laar voor de jeugd, ook als ze geen lid zijn van een voetbalvereniging.

Voetbalvereniging SV Laar organiseert in samenwerking met SportEvents4Kidz van 29 april tot en met 3 mei 2019 de Jako-voetbaldagen. Deze dagen staan in het teken van voetballen, samenwerken en plezier maken. Natuurlijk gebeurt dit samen met enthousiaste begeleiders.

De deelnemers krijgen een mooi tenue en een bidon. Natuurlijk worden de jeugdige voetballers goed verzorgd. Er wordt gezorgd voor drinken, gevarieerde lunch en ook niet onbelangrijk een juiste rust – arbeid verhouding. Naast het voetballen op het veld kan wordt er ook gespeeld voor de penaltybokaal. Verder is er een stormbaan en zijn er circuits waar de techniektraining bijgespijkerd kan worden.

De voetbaldagen worden georganiseerd voor jongens en meisjes in de gehele regio in en rondom Weert (je hoeft niet persé lid te zijn van een voetbalclub) in de leeftijd van 6-14 jaar. Kijk op www.sportevents4kidz.nl voor meer informatie en voor de inschrijvingen. Inschrijving kan t/m 16 maart.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie