Win cadeaubon van Proeflokaal Bregje

Winactie – Eind januari opende Proeflokaal Bregje haar deuren aan de Oelemarkt in Weert. Het voormalige discotheekpand had een ware metamorfose ondergaan en inmiddels hebben al heel wat mensen kennis mogen maken met de nieuwe restaurant.

Nog niet geweest? Laat je verrassen met een gezellig avondje uit. Proeflokaal Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Alles voor een goede prijs. Waarom zou je zelf nog koken?

Wellicht ben je niet in de gelegenheid geweest om wat voor reden dan ook. Maar misschien kan deze winactie op WdG dé aanleiding zijn om toch maar eens snel te gaan proeven. WdG mag in samenwerking met Proeflokaal Bregje 5 cadeaubonnen t.w.v € 25,- per stuk verloten onder de bezoekers van dit platform.

Beantwoord de onderstaande vraag. Diegenen die het meest dichtbij het juiste antwoord zitten maken kans op een van de 5 cadeaubonnen. De winnaars krijgen van WdG bericht.

Winactie

Helaas, deze prijsvraag is afgelopen. Dit zijn de winnaars:
M. Linders
K. Vleeshouwers
C. Zhan
J. Sonnemans
M. Waltmans

De winnaars hebben op hun opgegeven mailadres nadere instructies gekregen. Geen mail gezien? Check voor de zekerheid je spambox.

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 22 maart 2019. Inwoners van de deze gemeenten mogen meedoen: Bocholt (B), Bree (B) Cranendonck, Hamont-Achel (B), Heeze-Leende, Leudal, Maaseik (B), Maasgouw, Peel & Maas, Pelt (B), Nederweert, Someren en Weert. De winnaars krijgen in de week van 25 maart 2019 bericht. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Proeflokaal Bregje. De prijswinnaar krijgt de prijs thuisbezorgd na overleg met WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle persoonsgegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.