Win vrijkaarten voor Fresku

Algemeen Uitgelicht Winacties Reageer 1 min. leestijd
Foto door: Damion Thakoer

Fresku is een verhalenverteller. Dat bleek al in z’n vorige show. Op 29 maart aanstaande staat hij weer in het Munttheater. Verrassing is zijn belangrijkste wapen; nét als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt.

Fresku weet zeker dat het theater dé plek is waar zijn talent en onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. Ook weet hij dat hij nog veel meer verhalen moet vertellen; over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuw programma komen. Voordat het te laat is…

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor deze voorstelling? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag. Beantwoord de prijsvraag, vul je NAW gegevens in en wie weet win jij wel 2 vrijkaarten! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Fresku – Voordat het te laat is | vrijdag 29 maart om 20:15 uur
Tickets & info: https://www.munttheater.nl/agenda/fresku.

Video via: https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/683021

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie