Hennepkwekerij in Budel

Foto via: https://www.facebook.com/maarheeze.politie

Budel – Het was ‘Goede Vrijdag‘ voor de politie van Cranendonck. In de Wethouder van Hunselstraat in Budel, nabij een basisschool, werd door de politie een hennepkwekerij aangetroffen met een niet nader te noemen aantal planten in verband met het lopende onderzoek.

Agenten hielden 7 personen aan in verband met de hennepkwekerij. Ze worden door de recherche gehoord. “We zijn ons er van bewust dat kinderen van de basisschool getuigen kunnen zijn geweest van ons optreden of stankoverlast hebben ervaren maar uitstel was in dit geval niet mogelijk. Het optreden is rustig, netjes en vooral veilig verlopen”, aldus de politie via Facebook.

Mocht je in de toekomst de geur ruiken die daar verspreid werd dan zit er mogelijk een hennepkwekerij in de buurt en dan hoopt de politie dat je hen in kennis stelt via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De hennepkwekerij is geruimd zodat de situatie weer veilig was.