(Foto’s) Ze zijn weer gearriveerd in Weert, de jachten van Linssen Yachts uit Maasbracht. Het is inmiddels een traditie geworden dat de jachten voor het Paasweekend aanmeren in Weert.

Elk jaar wordt er een tussenstop gemaakt in Weert tijdens de paastour door Nederland en Belgisch Limburg. Dit jaar was er iets te vieren. Linssen Yachts bestaat namelijk 70 jaar en dat werd in Weert gevierd.

Onder het genot van een stralende lentezon stond wethouder Tessa Geelen klaar om het gezelschap welkom te heten. In de Passantenhaven werd vervolgens onder het genot van een hapje en een drankje stilgestaan bij het jubileum.

Bekijk een sfeerimpressie.

4 REACTIES

 1. Loop af en toe eens lang de passantenhaven…en u zult zien dat de bezetting zeer, zeer gering is….ook nu met de Pasen geen enkele passant…behalve de elite die zich een Linssenyacht kunnen permitteren..meren voor een nachtje aan.
  Maar als je goed kijkt naar de waterkwaliteit in de haven …dat is echt erbarmelijk!!
  Er ligt een smerige stinkende zwarte drab op het oppervlak…..ik zou deze passantenhaven ook voorbij varen!!
  Gemeente ,, neem u verantwoordelijkheid..!!

 2. Het vaarseizoen moet nog op gang komen, de drab verdwijnt met manoeuvreren in de haven. Uw reactie lijkt mij tè voorbarig, wacht nog even tot augustus met conclusies.

 3. Weet je wat erbarmelijk is, je schrijven.
  Dubbele komma’s, foutieve beletselteken, het is Linssen en niet Linsen.
  Ga werken…………!!, ,

 4. Het wordt nog wat als Slumme ervoor kiest om hier niet meer actief te zijn. Hoe gaan we er dan ooit achter komen hoe de vork in de steel steekt? Duistere tijden liggen in het vooruitzicht. =[

Comments are closed.