Auto sleurt lantaarnpaal mee

(Foto’s/video) Zondagavond zijn de hulpdiensten rond 23.00 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval in Stramproy.

Een vrouw was met haar auto van de weg geraakt en had daarbij een lantaarnpaal geramd. Dit gebeurde op de Maaseikerweg net voor de Tuurkesweg in Tungelroy. De auto reed vervolgens, met lantaarnpaal, nog een kleine 100 meter door en kwam uiteindelijk op de Amentstraat in Stramproy tot stilstand. De bestuurster raakte lichtgewond bij het ongeval.

Voorbijgangers stopten en boden direct eerste hulp. De vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis voor verder behandeling. De auto uit België raakte flink beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. De berger moest eerst middels een lier de lantaarnpaal onder de auto uit trekken.

Een wegbeheerder van de provincie Limburg kwam ter plaatse om de schade op te nemen en de weg schoon te maken. Het verkeer ondervond bijna geen hinder van het ongeval. Het was rustig op de weg en het verkeer kon om het ongeval heen rijden. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht door de politie.

Video via Youtube

https://youtu.be/x9uPwQFcANU

[nggallery id=’7811′]