Bestelbus richt ravage aan

(Foto’s/video) In Stramproy zaten ze afgelopen nacht rechtop in bed. Iets voor 4.00 uur richtte een bestelbus een ravage aan op de hoek Molenweg / Frans Strouxstraat.

De bestuurder van de bestelbus was vermoedelijk tijdens het rijden in slaap gevallen. Het voertuig raakte van de Frans Strouxstraat af en botste tegen een lantaarnpaal. De bestelbus schampte vervolgens de gevel bij Zaal van Loon. Hierbij bleven een houten bankje, brievenbus, bloembak, lamp, regenpijp en deel van de overkapping niet gespaard.

Niemand raakte gewond bij het ongeval. De bestuurder wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Een berger kwam ter plaatse en heeft de bestelbus geborgen. De zaak zal verder afgehandeld worden via de verzekering. Gelukkig was er niemand gewond geraakt, maar toch deed het ongeval een beetje pijn. Het bankje op de stoep was onherstelbaar beschadigd geraakt en had een grote emotionele waarde omdat deze was gemaakt door de vader van de eigenaar.

Video via Youtube

https://youtu.be/cQ8fNzzlVZ8