(Foto’s/video) In Stramproy zaten ze afgelopen nacht rechtop in bed. Iets voor 4.00 uur richtte een bestelbus een ravage aan op de hoek Molenweg / Frans Strouxstraat.

De bestuurder van de bestelbus was vermoedelijk tijdens het rijden in slaap gevallen. Het voertuig raakte van de Frans Strouxstraat af en botste tegen een lantaarnpaal. De bestelbus schampte vervolgens de gevel bij Zaal van Loon. Hierbij bleven een houten bankje, brievenbus, bloembak, lamp, regenpijp en deel van de overkapping niet gespaard.

Niemand raakte gewond bij het ongeval. De bestuurder wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Een berger kwam ter plaatse en heeft de bestelbus geborgen. De zaak zal verder afgehandeld worden via de verzekering. Gelukkig was er niemand gewond geraakt, maar toch deed het ongeval een beetje pijn. Het bankje op de stoep was onherstelbaar beschadigd geraakt en had een grote emotionele waarde omdat deze was gemaakt door de vader van de eigenaar.

Video via Youtube

https://youtu.be/cQ8fNzzlVZ8

6 REACTIES

 1. Nog even en dan weten ze in ruimtestation ISS precies waar Stramproy ligt. Dat zwarte vlekje daar in Europa.

 2. Wat is er de laatste tijd toch loos op de Provinciale weg tussen Ringbaan Weert en de Belgische grens?
  – Enkele maanden geleden op de Fr. Strouxstraat (bij Houtbroek) een kom-remmer en boompjes vernield. (De kom-remmer en straatverlichting op de Amentstraat zijn vorig jaar tot 3 x toe vernield.)
  – Een week of wat geleden op de zelfde plaats, maar dan aan de andere kant van de weg, drie straatlampen en het infobord vernield.
  – Vorige week een straatlamp (op klaar lichte dag) vernield in de “heilige bocht”.
  – Gisteravond een straatlamp vernield bij de Tuurkesweg/Amentstraat.
  – Vanmorgen dit weer, bij Zaal van Loon de halve gevel vernield en ook weer een straatlamp.

  Wordt het niet eens tijd om bij de Provincie aan de bel te trekken, voor onderzoek en maatregelen? Het bleef altijd bij veel materiƫle en emotionele schade, maar het gaat eens een keer goed fout.

 3. De flitspaal aan de Fr. Strouxstraat (tussen Rust in Roy en Chinees restaurant) maakt al overuren. Hij flitste 8395 x een overtreder in 2018. Gemiddeld 23 overtredingen per dag.
  www. grenslandactueel.com/2019/02/15/stramproyse-flitspaal-flitstste-vorig-jaar-8-395-keer/

Comments are closed.