Automobilist valt in slaap in Budel

Budel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdagochtend om 6.05 uur massaal gealarmeerd vanwege een “voertuig te water” in Budel.

Een automobilist was tijdens het rijden in slaap gevallen en daarna met zijn auto in een sloot beland. Dit gebeurde op de Nieuwendijk vanuit het centrum van Budel richting de Randweg-Oost.

Eenmaal ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. De automobilist stond al naast z’n voertuig en had zelf al gepoogd om actie te ondernemen. Hij had een houten paal en autoband onder de auto gelegd in de hoop zo zijn voertuig uit de sloot te krijgen.

Uit voorzorg kwam er een ambulance ter plaatse om de bestuurder na te laten kijken op verwondingen. De bestuurder was verder ongedeerd en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij is nadat de hulpdiensten waren vertrokken naar het centrum van Budel gelopen om het ongeval verder af te handelen.