Nep collectanten Weerter Minima

De Weerter Minima Groep waarschuwt voor nep collectanten die uit hun naam de deuren langs gaan.

Vanuit de wijk Molenakker kwam donderdagavond een melding binnen dat er twee dames pakketjes met schoonmaakmiddelen verkochten voor 10 euro. Van de gelden die overbleven zouden kinderen van de Weerter Minima tijdens de vakantieperiode naar het zwembad kunnen gaan. Bij de dames kon alleen contact betaald worden.

De Weerter Minima Groep waarschuwt op haar Facebookpagina om hier niet in te trappen. Als de Weerter Minima Groep een actie organiseert dan melden ze dat via Facebook. Ze waarschuwen voor de dames met het volgende signalement: twee getinte (Noord Afrikaans) dames van ongeveer 45 jaar en lang zwart krullend haar.

Er is inmiddels melding door ons én buurtbewoners gedaan bij de politie, als je een update (locatie of aanvulling signalement) kun je dat doorgeven aan de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Meer informatie: https://www.facebook.com/weerterminimagroep/.