Bon Jovi Tribute Band naar Boshoven

Komende zaterdag staat de Bon Jovi Tribute band ‘Bad Medicine’ uit Italië op het podium van zaal Don Bosco op Boshoven. Vrijdag spelen ze op Paaspop in Schijndel en de dag daarna zouden ze naar Brussel door reizen voor een concert daar. Echter gaat dat concert door omstandigheden niet door en heeft men Weert als concertlocatie gevonden.

De grootste hits zoals Runaway, Wanted Dead Or Alive, Living On A Prayer en Keep the Faith passeren op dynamische wijze de revue, komende zaterdag in Weert. Technisch zeer verzorgd met een zanger die vaak niet van de originele te onderscheiden is.

Bad Medicine the ultimate Bon Jovi Tribute Band uit Italië bestaat uit vijf ervaren muzikanten die een fantastische avond verzorgt en weten te brengen met dezelfde energie, professionaliteit en passie als Bon Jovi in the jaren 80. Ze zetten een onvergetelijke Rock Show neer aangevuld met kleurrijke glamourkleding en accessoires.

De entree bedraagt € 5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Beautiek Esperance in de Hoogstraat, Cafetaria Jaco aan de St. Luciastraat en Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg. De zaal gaat zaterdag 20 april open om 20.00 uur en het concert begint om 21.00 uur.