Duiven / Weert – (Video) Op zondag 31 maart 2019 tussen 4.45 en 12.20 uur wordt er bij een transportbedrijf aan de Impact in Duiven, langs de A12, ingebroken in drie opleggers die buiten staan geparkeerd.

Het hek wordt daarbij geforceerd en zes personen halen gedurende enkele uren de opleggers leeg die vol liggen met computerapparatuur t.w.v. 1,2 miljoen euro. Ze hevelen de goederen over naar gehuurde vrachtwagens met opleggers die opgesteld staan buiten het hek, buiten de beveiligde zone. Vervolgens wordt met een trekker een gehele oplegger weggenomen. Deze oplegger wordt op 5 april 2019 leeg aangetroffen in Weert, zo meldt de politie in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Vragen

Wie herkent deze personen of kan iets over deze zaak vertellen? Wie kan iets vertellen over de gestolen computerapparatuur? Op vrijdag 5 april 2019 wordt in Duitsland namelijk een grote partij consumentenelektronica te koop aangeboden.

Heb je tips? Neem dan contact op via de politie via 0900-8844 of gebruik het online tipformulier via: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/formulier/2019/mei/gld/georganiseerde-inbraak-bij-transportbedrijf.html

Video Opsporing Verzocht via Youtube

https://youtu.be/KX-Dlq5soQg

Video bewakingsbeelden

https://youtu.be/L9IdjHgwPaE

2 REACTIES

  1. Geweldig. Camerabeelden en ze zijn uren hun gang kunnen gaan. Let niemand meer op camerabeelden of bewegingen op terreinen waar niemand aanwezig is.
    bewegingssensoren etc. Deze mannen hadden ze op heterdaad kunnen betrappen als men goed beveiligingswerk had gedaan.
    Wie moet deze schade weer ophoesten?

Comments are closed.