Hogere opbrengst Weert Collecteert

Van 8 t/m 12 april 2019 werd de gezamenlijke huis-aan-huis collecte van Weert Collecteert! gehouden voor 20 landelijke goede doelen en fondsen. Meer dan 300 vrijwilligers maakten deze collecte mogelijk en er is een intensieve PR-campagne gevoerd om de collecte te promoten.

Maar liefst een bedrag € 67.533,18 is opgehaald! Dit is 10% hoger dan de opbrengst van het vorig jaar. De inwoners van Weert hebben met deze fantastische collecteopbrengst laten zien dat zij de bundeling van de afzonderlijke collectes van voorheen waarderen en de 20 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen een warm hart toedragen.

Het organisatieteam en de collectanten van Weert Collecteert! willen iedereen die deze opbrengst mogelijk heeft gemaakt van harte danken. De deelnemende goede doelen en fondsen voelen zich met de mooie opbrengst van Weert Collecteert! gesteund in hun activiteiten.

Op de website www.weertcollecteert.nl staat onder de button Nieuws het overzicht met de opbrengst per doel en fonds vermeld.