Stramproy geniet van ‘de Fiets’

Plaats een reactie

(Foto’s/video) Stichting Leefbaarheid Stramproy heeft onlangs een nieuw initiatief opgestart, project “de Fiets”. Een fietsproject bedoelt voor de inwoners van Stramproy die niet meer zelfstandig kunnen fietsen doch hier veel behoefte aan hebben.

Stichting Leefbaarheid Stramproy is een stichting die zich inzet om de leefbaarheid voor de kwetsbare inwoners van Stramproy te bevorderen. Zo is er onlangs een rolstoelbus aangeschaft en het project “De Bus” opgestart. Deze bus wordt dagelijks ingezet; vrijwillige chauffeurs brengen rolstoelgebruikers naar familie, zwembad, koor repetitie etc. Het project is een groot succes. Project “de Fiets” is het tweede project van de stichting.

De Fiets

Door gebruik van een rolstoel-, duo- of quatrofiets, samen met familieleden of vrijwilligers gezellig fietsen in de natuur. Goed voor je gezondheid en je welzijn. En dat op een veilige manier met ervaren vrijwilligers en met diverse soorten fietsen. Dat is vanaf nu mogelijk in Stramproy. Op Koningsdag werd het startsein gegeven op het Kerkplein.

Stichting Leefbaarheid Stramproy heeft haar plan voorgelegd aan diverse instanties, welke het plan met veel enthousiasme hebben ontvangen. Mede dankzij de financiële bijdragen van deze instanties heeft de stichting enkele fietsen voor dit project kunnen aanschaffen.

Video via Youtube

https://youtu.be/2fvB4JBkbdM

[nggallery id=’7808′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie