Kupers blijft Official Supplier PSV

Algemeen Economie Weert 2 reacties 2 min. leestijd

PSV en Official Supplier Kupers Touringcars hebben zich voor langere tijd aan elkaar gebonden. De mobiliteitspartner van de club op het gebied van touringcars tekende deze week een vernieuwde supplierovereenkomst met PSV tot en met medio 2024.

Zeer tevreden

Kupers Touringcars, dat in 2018 BBA Tours overgenomen heeft, is al vele jaren als supplier aan PSV verbonden. Het bedrijf verzorgt het busvervoer van het eerste elftal, Jong PSV, PSV Vrouwen, de jeugdelftallen van de club, PSV Business evenementen én de Supportersvereniging PSV. “Wij zijn ontzettend blij dat we Kupers, een bedrijf dat zich nadrukkelijk profileert in de Brainportregio, voor langere periode aan PSV hebben kunnen binden”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. “Wij zijn bovendien zeer tevreden over de samenwerking en het feit dat we deze kunnen continueren met een bedrijf dat wij al jaren kennen.”

Nieuwe spelersbus

Onderdeel van de verlengde samenwerking is de inzet van een geheel nieuwe spelersbus vanaf seizoen 2019-2020 die door Kupers Touringcars in samenwerking met businesspartner VDL Groep gemaakt gaat worden. “Het wordt een geweldig mooie en luxe touringcar, een die hoort bij een topclub als PSV. Overigens geldt dat voor al onze touringcars, het leveren van topkwaliteit is ons hoogste doel. Daarmee sluiten onze ambities naadloos aan bij die van PSV. ” aldus Bert Fonteijn, directeur Kupers Touringcars.

Over Kupers Touringcars

Kupers Touringcars bestaat sinds 1931 en exploiteert ruim 80 touringcars vanuit haar vestigingen in Weert, Eindhoven en Tilburg. Kupers is daarmee een van de grootste touringcarbedrijven van Nederland. De luxe touringcars worden ingezet voor de lokale markt, maar verder ook voor internationale excursie- en pendelreizen in opdracht van gerenommeerde touroperators als De Jong Intra Vakanties, Van der Biesen Travel en Interbus. Kijk voor meer informatie op www.kuperstouringcars.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties