Budel-Dorplein – (Foto’s) De hulpdiensten zijn vrijdag rond 10.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Budel-Dorplein.

Op de splitsing Fabrieksstraat / Hoofdstraat had een vrachtwachten een auto geschampt. De vrachtwagen kwam uit de Fabrieksstraat rijden en wilde ruimte maken voor een andere auto die Fabrieksstraat wilde inrijden. Op de Hoofdstraat naderde echter een andere auto en de vrachtwagenchauffeur schatte de snelheid van deze auto verkeerd in. Het kwam vervolgens tot een botsing waarbij de vrachtwagen de auto schampte.

De bestuurders wisten hun voertuig op een naastgelegen parkeerplaats te verplaatsen. Daar vond de verdere afwikkeling plaats met de politie. Een ambulance uit Weert kwam ter plaatse om de bestuurder van de auto na te kijken op verwondingen. De bestuurder had wat last van z’n nek, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.