Met koevoet en bijl door Maarheeze

Foto via: instagram.com/drugsagent_dani

Maarheeze – De politie van Cranendonck heeft zaterdagmiddag in Maarheeze een aanhouding verricht. “Er zullen genoeg mensen in Maarheeze gedacht hebben…WAT IS DIT?”, zo meldt de dienstdoende agente via Instagram.

Er was een melding binnengekomen dat een man gewapend met een koevoet en bij door de straten van Maarheeze liep. Toen agenten de man aantroffen wilden ze hem aanhouden, maar dat ging niet zonder moeite. De agenten moesten pepperspray inzetten om de man onder controle te krijgen. De man is overgebracht naar het politbureau voor nader onderzoek. Naast een bijl en koevoet werd er ook nog een mes aangetroffen bij de verdachte.

Wat de redenen van de man waren is nog onbekend. Niemand raakte gewond. De agenten bedanken de burgers die hen tijdens en na de aanhouding geholpen hebben.