Rapiditas start met Mini F

Algemeen Sport WdGlab Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: flitzer.nl

Rapiditas gaat starten met Mini Handbal! Vanaf 8 mei 2019 gaat het nieuwste team van Rapiditas van start en kunnen ook de jongste sporters starten met handbal bij de Mini F.

Wat is de Mini F?

De Mini F is een handbal groepje dat is opgezet om kinderen van 4 en 5 jaar kennis te laten maken met de sport. Als je komt sporten bij de Mini F, leer je spelenderwijs de beginselen van het handbalspel.

Een uurtje per week maken ze plezier en doen ze veel spelletjes met en zonder bal. Langzaamaan leer je de basistechnieken van handbal, zoals dribbelen, de driepas, gooien en vangen.

Zodra je 6 jaar bent, ben je helemaal klaar om door te stromen naar de F en vanuit daar ga ja dan echte wedstrijden spelen.

Gratis trainen

Op woensdag 8 mei van 18.00 – 19.00 uur gaan ze van start in sporthal Aan de Bron in Weert. Ben je er deze avond bij, dan mag je de hele maand mei gratis mee trainen. Zo kun je rustig ervaren of je het leuk vindt. Ze hebben ook nog eens een leuke verrassing voor je op deze avond, dus mis het niet!

Neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee

Alle jongens en meisjes van 4 en 5 jaar zijn welkom en kunnen zich aanmelden om mee te doen. Natuurlijk mag je ook eerst gewoon eens komen kijken.

Aanmelden kan via [email protected]. Vermeld duidelijk je naam, adresgegevens en geboortedatum.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie