(Foto’s) Dit jaar worden voor het eerst tijdens Koningsnacht en op Koningsdag evenementen georganiseerd in het Stadspark van Weert.

De organisaties Diep Events en Be Part Events zullen er samen voor zorgen dat er tijdens Koningsnacht en Koningsdag twee mooie muziekevenementen te bezoeken zijn. Zorgen om de weersverwachtingen hoef je niet te maken. Er is een grote tent geplaatst in het park. Voor de zekerheid hebben ze er ook paraplu’s in gehangen ;-).

Koningsnacht

Op Koningsnacht zal er als vanouds Diep met Willy worden gehouden, alleen dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk in het Stadspark.

Koningsdag

Op Koningsdag zal er overdag een programma zijn met veel muziek en activiteiten voor jong en oud. Er is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten in het pop-up café en voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Vanaf 18:00 uur zal Koningsdag knallend worden afgesloten met het concept ‘Feest Fabrique Kingsday met onder andere ‘Buren van de Brandweer.