Vierde RommelRoute in Stramproy

Op zondag 2 juni aanstaande wordt in Stramproy voor de vierde keer de RommelRoute georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven.

​Vorig jaar nam het aantal deelnemers helaas iets af, zo meldt de organisatie. Men hoop het echter dit jaar helemaal goed te maken. Dit jaar wordt op het Kerkplein van Stramproy ook een leuk springkussen geplaatst. Verder zullen er enkele deelnemers bij het Kerkplein plaatsnemen.

Omdat er toch wat kosten gemaakt worden, vraagt de organisatie bij inschrijving een bijdrage van €1 per deelnemend adres en €2,50 voor een​ plekje op het Kerkplein. Deelnemers die geen oprit / tuin hebben of in het buitengebied wonen en toch liever in de dorpskern willen plaatsnemen kunnen zich opgeven voor het Kerkplein. Voorwaarde is wel dat je inwoner van Stramproy bent.

​Deelnemers die geen inschrijfgeld betalen worden ook niet vermeld op de route. De deelnemers ontvangen na betaling een poster met de tekst ‘Wij doen mee’. Je kunt het inschrijfgeld overmaken naar bankrekeningnummer: NL96ABNA0838804780 (T.n.v R.C VLEESHOUWERS). Je mag het inschrijfgeld en -formulier afgeven op​ Weekershof 7​.

De Rommelroute Stramproy start​ op 2 juni 2019 om 10.00​ en duurt tot​ 16.00 uur. Voor het inschrijven, het vinden van informatie en leuke acties kun je deze website bezoeken: www.rommelroutestramproy.webnode.nl.