Auto botst met fietsster op Houtsberg

112 Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Leveroy – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdag omstreeks 11.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Houtsberg in Leveroy.

Ter hoogte van de splitsing met de Kelperweg waren een personenauto en fietsster met elkaar in botsing gekomen. De fietsster kwam ten val en raakte gewond. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De fietsster is overgebracht naar het ziekenhuis van Weert. De politie stelde ter plaatse een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De weg was tijdelijk afgesloten, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

[nggallery id=’7826′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie