Eerste modem voor Blankers Schoon

Algemeen Economie Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Enkele maanden geleden is door C BIZZ, na een intensief voortraject, gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk aan de “Weerter Boulevard”. De Weerter Boulevard is de naam voor het bedrijventerrein waar o.a. de bouwmarkten van Weert zijn gevestigd.

Over het gehele gebied kunnen ondernemers, indien ze zijn aangesloten, gebruik gaan maken van het zakelijke netwerk. Het initiatief voor dit traject werd genomen door Parkmanagement en mede mogelijk gemaakt in samenwerking met de Gemeente Weert en de bedrijvenvereniging “Weerter Boulevard”.

Donderdag 2 mei werd het 1e modem geïnstalleerd bij Blankers Schoon. Wethouder Martijn van den Heuvel was getuige van de installatie en de ‘ontsluiting’ van het bedrijf. Alle bedrijventerreinen in Weert zijn nu voorzien van minstens een glasvezelprovider en dus klaar voor de toekomst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie