Auto in berm A2 en botst met truck

Maarheeze – (Foto’s) Maandag heeft omstreeks 10.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de snelweg A2 bij Maarheeze.

In de rijrichting van Weert naar Eindhoven was ter hoogte van tankstation De Groote Bleek een auto in de middenberm terecht gekomen. De bestuurder voerde een stuurcorrectie uit waarna de auto in tegengestelde richting naar de vluchtstrook tolde. De auto kwam vervolgens in botsing met een vrachtwagen.

De betrokkenen kunnen van geluk spreken. Iedereen kwam met de schrik vrij. De voertuigen liepen blikschade op. De auto is afgesleept door een berger. De vrachtwagen kon, nadat de gegevens waren uitgewisseld, zijn weg vervolgen.

Door het ongeval ontstond er een file tot aan Weert-Noord. Er was een rijstrook afgesloten, maar de weg is inmiddels weer vrij.