Berging vrachtwagen op A2 voltooid

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) De vrachtwagen die afgelopen middag crashte op de snelweg A2 bij Weert is inmiddels geborgen. De bergingsklus nam de nodige tijd in beslag.

Met een hijskraan werd eerst te dieplader verwijderd. Daarna werd de verreiker opgetakeld en terug op de dieplader gezet. Als laatste werd de trekker, of wat daar nog van over was, geborgen. Omdat het ongeval vlak voor de avondspits plaatsvond ontstonden er in beide rijrichtingen files op de snelweg.

Nadat de vrachtwagen was geborgen is een aannemer begonnen met de reparatie van de middengeleider. Deze werkzaamheden vinden nog tot laat in de avond plaats. Morgenvroeg kan het verkeer weer normaal over de snelweg rijden.

Video via Youtube

https://youtu.be/ZjLZnUwe3fo

[nggallery id=’7942′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie