Verkoopstop losse zondag-tickets

De verkoop van losse dagtickets voor de laatste Bospop dag, op zondag 14 juli, is vandaag beëindigd. Er kunnen nu uitsluitend nog een beperkt aantal weekend- en driedagen tickets gekocht worden voor wie ook de zondag niet wil missen. Op zondag staan o.a. Sting, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, The Specials, Foreigner, Level 42 en de vele andere topbands geprogrammeerd.

Losse dagtickets voor de vrijdag en zaterdag zijn er momenteel nog voldoende. Wil je er op zondag bij zijn, overweeg dan een 2 of 3-dagen kaart te kopen voor een meerdaags Bospop feestje.

Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli en heeft een bijzonder sterke programmering. Op de vrijdag is o.a. Snow Patrol, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Op zaterdag staan onder meer John Fogerty, Skunk Anansie, Daryl Hall & John Oates, Flogging Molly, John Butler Trio, Living Colour, Kovacs, Cordovas, Jimmy Barnes en The Magpie Salute op het affiche.

Dit jaar start Bospop al op vrijdag en kent het festival dus niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een festivalcamping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten, de dagindeling en de kampeermogelijkheden.