(Foto’s) De brandweer en politie zijn zaterdag omstreeks 23.50 uur gealarmeerd voor een buitenbrand op het Vrakkerveld.

Naast de voetbalcourt van FC Oda op Sportpark Boshoven woedde een kleine buitenbrandje. Vermoedelijk had er karton en/of papier in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer was het al bijna in z’n geheel verbrand.

De brandweer kwam met een tankautospuit ter plaatse. De smeulende resten werden met water gedoofd.

4 REACTIES

  1. Viel best mee die knallen.
    Gun iedereen zijn hobby. Wat is er “overmatig” aan dikke auto’s. Beetje jaloers misschien? Waarschijnlijk werken die mensen wel 60-70 uur per week en willen ze in het weekend een beetje afreageren.

  2. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de brand niet moedwillig is ontstaan..
    Wat wel moedwillig ontstond vanmorgen, al voor 08.00 uur waren de luide knallen uit de geweren op het terrein van de kleiduivenschietvereniging.
    Vooral Boshoven had van het knalvuurwerk de nodige overlast..de knallen waren ook op Keent en Moesel te horen.
    Ik fiets daar wel eens langs, en zie op de parkeerplaats van die kleiduivenvereninging… ..overmatig veel dikke auto’s, zoals Maseratie, Tesla, Jaguar, Mercedus en Audi….en dit soort mensen permiteert zich om op zondag voor 08.00 uur half Weert te irriteren..!!

Comments are closed.