Brandweeroefening in Nederweert

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – (Foto’s/video) Elke week hebben de brandweerlieden in het district Weert een oefenavond. Zo blijft de kennis vers in het hoofd zitten en ook natuurlijk kan men zo met de nieuwste ontwikkelingen mee gaan.

Woensdagavond oefende de brandweer van Nederweert aan de Noordervaart nabij het sluisje. Het scenario van de oefening was dat er een aantal vaten met een onbekende chemische stof waren aangetroffen. De brandweer zette een boot in om de locatie ‘bovenwinds’ te benaderen met een watergordijn werden de dampen afgeschermd.

Bekijk een impressie van de oefening.

Video via Youtube

https://youtu.be/NOqYYK6oWCg

[nggallery id=’7909′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie